Bollenstreek – Warmunda en Teylingen hielden in de Vierdeklasse A respectievelijk koploper BSC’68 en de nummer twee Zevenhoven op een remise. In beide gevallen prijkte er na negentig minuten een 2-2 eindstand op het scorebord.

Op Het Overbos keek Warmunda al snel tegen een 0-1 achterstand aan. Menno van Noort repareerde kort voor rust de schade, waarna Warmunda na de thee brutaalweg de leiding nam.  BSC’68 wenste zich echter niet gewonnen te geven en kwam in de slotfase alsnog langszij (2-2).

Op De Roodemolen zag het er aanvankelijk niet naar uit dat er deze middag iets te halen viel voor Teylingen. Binnen een kwartier leidde Zevenhoven comfortabel met 0-2. In die tussenstand kwam pas na de pauze verandering. Nadat Rick Prange halverwege het tweede bedrijf voor de aansluitingstreffer had gezorgd, was het Pascal de Ridder die niet veel later voor de verdiende 2-2 eindstand tekende.

De zaterdagtak van SJC vocht samen met hekkensluiter Kickers’69 een duel van de degradanten uit. Aan de Lageweg toonden Stijn Dahler, voor de pauze, en Stef van der Zalm en Dandy Steenvoorden daarna zich productief tegen de formatie uit Leimuiden. Die kwam daarna nog wel terug tot 3-2, maar verder lieten de zwart-witten het niet komen.

In de Derde Klasse A werkte VVSB na een 0-1 achterstand tegen Sporting Leiden aan het doelsaldo. Op Sportpark De Boekhorst voetbalde paars-geel zich door goals van Gijs Kaptijn, Stefan Immerzeel, Joost Bierhuizen en Joeri van Steijn naar een duidelijke 4-1 overwinning.

In dezelfde afdeling stond bij het duel tussen Blauw Zwart en Van Nispen dezelfde eindstand op het scorebord. Op Sportpark Schulpwei kon de Zilkse formatie tegen de door blessures geplaagde thuisploeg tegenover vier tegentreffers alleen de -schamele- eer redden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in