Streek – Teylingen onttroonde SJZ zaterdagmiddag als koploper door in eigen huis met het kleinst mogelijke verschil te winnen. Buurman Warmunda haalde in een spectaculair duel tegen Woubrugge de volle winst ook binnen, terwijl koploper SJC in Leiden geen moeite had met Football Factory. Van Nispen slaagde er in om het hoger geklasseerde Davo/United in toom te houden. Kortom, zo werd het een uitstekende zaterdag voor deze vier regioclubs.

Op De Roodemolen kreeg Teylingen tegen SJZ de gelegenheid om de koppositie over te nemen van de Zoeterwoudse formatie. Daarvoor was een overwinning noodzakelijk in deze topper in 4A. Lange tijd hielden beide teams elkaar deze middag in toom, waardoor het er naarmate de tijd vorderde naar uitzag dat er een remise uit de bus zou rollen. Wesley Ritzen zorgde na 75 minuten, en na het laatste fluitsignaal, voor dolle vreugde bij Teylingen door voor de enige treffer van de middag te tekenen. Door de 1-0 overwinning mag de ploeg van Rob Jonkman zich met een punt voorsprong de nieuwe koploper in 4A noemen.
Teylingen gaat over een week in Boskoop bij middenmoter Floreant op bezoek. Aftrap om 14.30 uur.

Warmunda kreeg zaterdagmiddag in eigen huis tegen laagvlieger Woubrugge de gelegenheid om drie punten aan haar seizoenstotaal toe te voegen. Uiteindelijk trok de thuisploeg met 4-3 aan het langste einde na een spectaculair duel dat een sterk wisselend scoreverloop kende. Door twee benutte strafschoppen werd voor de thee een 1-1 tussenstand bereikt, waarna Woubrugge op slag van rust op een 1-2 voorsprong wist te komen. De Warmondse gelijkmaker van Stan van Rijn, werd hierna door dezelfde speler in een 3-2 voorsprong voor de gastheren omgezet. Ook de 3-3 kort hierna kwam Warmunda op de valreep te boven, omdat Kevin van Bentem zich na 87 minuten spelen tot matchwinnaar kroonde.
A.s. zaterdag gaat Warmunda op bezoek bij laagvlieger Stompwijk’92. Er wordt om 15.00 uur.

In de Vierde Klasse B van het district West I kreeg Van Nispen het Haarlemse United/DAVO op bezoek. Tegen de hoger geklasseerde tegenstander uit Haarlem slaagde, het deze middag hardwerkende, Van Nispen er in om in de pas te blijven met de gasten. Hoewel beide ploegen mogelijkheden op meer kregen, eindigde het treffen deze middag in een 2-2 remise. Hierdoor pakte Van Nispen haar vierde punt van de competitie.
Over een week voert de reis Van Nispen naar Amsterdam waar nummer vier van de ranglijst Vlug en Vaardig de tegenstander is. Op sportpark Ookmeer klinkt het beginsignaal om 14.30 uur.

Op bezoek bij de nummer drie van de ranglijst, Football Factory, kende SJC-zaterdag nooit echte problemen. De koploper voegde dit keer vier doelpunten toe aan haar totaal, waardoor de teller intussen op 29 doelpunten staat. Het kwartet goals werd door de ongenaakbare lijstaanvoerder deze middag gelijkelijk over beide helften verdeeld. Voor de thee scoorden Jarret Glasbergen en Benji Broekhof. Na de doelwisseling tekende Stef van der Zalm met twee goals voor de zwartwitte productie (4-0).
A.s. zaterdag gaat de wedstrijd tegen het Rotterdamse Delfshaven niet door. De tegenstander is uit de competitie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in