Teylingen – De inschrijving voor de Teylinger Vrijwilligersprijzen is weer geopend. De Teylinger Prijzen zijn bedoeld om de inzet van vrijwilligers of inwoners zichtbaar te maken en te waarderen. Het gaat om initiatieven of projecten van vrijwilligers, groepen of inwoners die ten goede komen aan de Teylinger samenleving. 

De 1e prijs bestaat uit de Teylinger Trofee en een geldbedrag van € 1250. De 2e prijs levert € 500 op en de 3e prijs € 250. In september krijgen inwoners ook de gelegenheid om op hun favoriet te stemmen; de winnaar daarvan krijgt de Publieksprijs van 250 euro. Vrijwilligers van alle genomineerden worden in oktober uitgenodigd voor het vrijwilligersfeest, waar ook de prijzen worden uitgereikt. 

In 2023 werden de prijzen gewonnen door Elsgeesterhof voor hun duurzame en sociale inzet, de Forwodians voor het realiseren van een buitencourt en Teylingen Schoon voor hun beleidsbeïnvloeding gericht op preventie van zwerfafval. De publieksprijs werd gewonnen door de Voedsel(buurt-)kast in Voorhout.  

Tot en met 20 mei kan het aanmeldingsformulier op de website van Welzijn Teylingen worden ingevuld. 

 

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in