Voorhout – Op bezoek bij koploper VUC, dat bij winst de titel in 2C op zou eisen, kwam Foreholte er geen moment aan te pas. Na de snelle 1-0 werd de ploeg de ploeg van Mo Bougrine tot een tiental gereduceerd na een rode prent voor Boyd Slobbe. Na de 2-1 tussenstand halverwege, rondde de titelkandidaat de klus na de thee in kampioensvorm af. De 5-1 na negentig minuten leidde na afloop tot dolle taferelen aan Haagse zijde.

Foreholte keek al na drie minuten tegen een achterstand aan toen Brent Biesheuvel een afgemeten voorzet voor het intikken had (1-0). Toen Boyd Slobbe de doorgebroken Roderick Meinema tien minuten later onreglementair tegen het gras werkte, stonden de bezoekers voor een nog grotere opgave om de thuisploeg van scoren af e houden. Dat lukte met name omdat goalie Guijt met een aantal goede ingrepen een grotere achterstand wist te voorkomen.

Toch gloorde er enige hoop in de Voorhoutse harten toen Lars Berg vanuit het niets na 35 minuten de gelijkmaker op het scorebord zette. Vier minuten later waren de verhoudingen weer rechtgezet toen opnieuw Biesheuvel het net wist te vinden (2-1). Na de doelwisseling veranderde er weinig aan het eenrichtingsvoetbal. Binnen het uur drukte VUC het krachtsverschil in twee treffers uit. Meinema, met zijn twintigste doelpunt van het seizoen,  en opnieuw Biesheuvel mochten zich laten feliciteren. Daarmee was de strijd gestreden, waarna de thuisploeg na 80 minuten de kers op de taart zette via opnieuw Meinema die door de 5-1 het Haagse (kampioens)feestje  compleet maakte.

A.s. zaterdag komt CSW op bezoek bij Foreholte. Aftrap om 15.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in