foto Politie.nl

Noordwijk – Op parkeerplaats Langevelderslag zijn in de nacht van donderdag op vrijdag twee Duitse toeristen overvallen in hun camper. Ze werden rond drie uur ’s nachts bedreigd met pepperspray en een vuurwapen door twee personen. Een van de Duitse toeristen raakte lichtgewond tijdens de overval.

De daders hebben geld kunnen buitmaken. De camper van de toeristen is vernield, de glasscherven van de overval lagen ’s middags nog op de parkeerplaats. De recherche, politie en Forensische Opsporing doen onderzoek naar de overval.

De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen die meer weten contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

5 REACTIES

  1. Kunnen ze dat tuig maar gouw tepakken krijgen en dan voor jaren inde bak . Maardat zal wel niet met deze rechters .

  2. Overnachten op een parkeerplaats is vragen om moeilijkheden. Er zijn niet voor niets campings om te overnachten. Maar ja, dat kost geld. Dat is een keuze. Wel een tonnetje uitgeven voor een camper en geen geld uit willen geven voor een stukje veiligheid.

  3. Of het een camper is een auto of gewoon ook op straat, een ander heeft jou niet beroven, te bedreigen enz. Als het je een keer is aangedaan vergeet je het nooit meer. Opmerkingen van een tonnetje en keuzes etc. zijn totaal irrelevant laat staan dat je je eigen inbraak/beroving in scène zet. Dergelijke opmerkingen zeggen meer over jezelf dan enig inlevingsvermogen naar de ander. Pathetisch!

  4. Veel campingplaatsen zitten veelal vol en hebben maar een beperkt aantal plaatsen, en daar wordt streng op gecontroleerd ( economisch delict etc) of ze waren vrij laat en konden nergens meer terecht.. op doorreis..even een paar uur je ogen dichtdoen in je huisje op wielen is wat anders dan illegaal kamperen. Wat een afgunst..wat een oordelen. Dus dat rechtvaardigd om dat stel maar te beroven? Er zitten er hier in de reacties bij die nog banden van campers op doorreis zouden lekprikken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in