Leroy George (foto: Orange Pictures).

Noordwijkerhout – Leroy George vertrekt bij VVSB. De spits van de Noordwijkerhouters maakt na een jaar op de Boekhorst de overstap naar GVVV. Dat maakte VVSB donderdagavond bekend. De Veenendalers, die vorig seizoen via de nacompetitie de Tweede Divisie wisten te bereiken, betaalden de afkoopsom uit het contract van George. Hierdoor kon VVSB niets anders doen dan de spits bedanken voor het afgelopen jaar.

George kwam in de zomer van 2022 over naar VVSB. De oud-prof tekende een contract van een jaar bij de Noordwijkerhouters en werd één van de belangrijkste factoren in het succes van het afgelopen seizoen. Met 18 goals en 7 assists in 23 wedstrijden werd hij topscorer. Daarnaast riep supportersvereniging Bavone FC de 36-jarige goalgetter uit tot speler van het seizoen. George verlengde zijn contract nog in januari, maar maakt nu toch de overstap naar GVVV.

VVSB heeft inmiddels zaterdag laten weten dat de club Gyliano van Velzen aan heeft getrokken als vervanger van George. Van Velzen heeft een verleden in het profvoetbal bij  onder andere Roda JC en FC Volendam. De 29-jarige Amsterdammer speelde hiervoor bij Peya 2014, een club die actief is op het tweede niveau van Cyprus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in