Het beoogde perceel voor de flexwoningen - foto archief.

Voorhout – Op het plan vanFlexwonen.nl om aan de Van den Berch van Heemstedeweg 100 containerwoningen voor arbeidsmigranten te bouwen zijn al 24 bezwaren binnengekomen bij de gemeente Teylingen. De protesten komen vooral uit de Sassenheimse Oranjebuurt, die pal grenst aan het beoogde perceel.

Bezwaarmakers zijn onder meer bang voor een grote toename van de verkeersdruk in hun autoluwe wijk. De infrastructuur zou hierop niet zijn berekend. Daarnaast zijn ze bang dat de containerachtige constructie het straatbeeld aantast en hun huizen in waarde laat kelderen. Anderen vragen zich af of op het perceel wel gebouwd mag worden omdat tussen de kernen van Teylingen een groene zone van 500 meter moet worden gehandhaafd. Dit voor behoud van het landelijk gebied en de daar levende dieren, zoals weidevogels.  

In september wordt het onderwerp in de politiek besproken. 

6 REACTIES

 1. Ik heb het vermoeden dat alle bezwaren van tafel geveegd worden zoals meestal het geval is.
  En ja de beleidsmakers weten wat goed is die hebben maling aan waardedaling of weidevogels.Kunnen ze zeggen zo lekker erdoor gejast.

 2. Je kunt gewoon absoluut geen bezwaar maken tegen vluchtelingen of arbeidsmigranten, de gemeente doet toch echt altijd wat ze zelf willen, maar dat kan ook , want zelf zal de burgemeester daar echt niet in de buurt wonen, want was dat wel het geval, dan mochten die arbeidsmigranten er zeker niet gaan wonen, want dan gaat het namelijk de burgemeester persoonlijk aan en dat is nu dus het het geval
  We hebben écht écht totaal niks meer te zeggen, er word totaal géén rekening meer met ons gehouden, we moeten het allemaal maar pikken of dat nu willen of niet en of we daar nu echt woedend van worden of niet .
  We vechten echt tegen de bierkaai,
  Echt echt vreselijk hoe ons land naar de kloten aan het gaan is , en daar door de regering gewoon niks aan gedaan word.
  En ze er wat tegen zouden doen, dan komen de “‘mensenrechten “ weer om de bocht .
  Alleen vraag ik mij af “ WAAR ZIJN ONZE RECHTEN GEBLEVEN, WAAR HEBBEN WIJ DAN NOG RECHT OP ??
  DAAR WORD DOOR AL JE DIE INSTANTIES ÉCHT ÉCHT GEEN ENKEL WOORD OVER GEREPT .
  WIJ HEBBEN GEWOON NERGENS MEER RECHT OP , WIJ MOETEN ZWIJGEN EN NAAR DE PIJPEN VAN AL DIE INSTANTIES DANSEN .
  EN DAT MAAKT MIJ ECHT WOEDEND

  • Ze zijn compleet van de pot gerukt, bouw maar eens huizen voor de eigen jeugd. Mijn kinderen moeten onderhand tot hun 30ste thuis blijven gewoon schandalig, we zijn alleen maar goed om belasting te betalen en wat krijgen we ervoor terug, gelukzoekers, oekrainers en arbeidsmigranten.

 3. Al die arbeidsmigranten, die alleen komen omdat het een verdienmodel is.voor bedrijven Laat dat werk wat ze hier uitvoeren maar doen in het land waar die arbeidsmigranten vandaan komen.
  Die bedrijven moeten het het maar doen met iets minder winst inplaats van al die arbeidsmigranten (met alle respect) die voor meer drukte zorgen in ons toch al volle landje.
  Ik zou zeggen bouw daar huizen voor onze jeugd!

 4. Heb ook al vragen gesteld aan de gemeenteraad maar de dames en heren hebben zes weken de tijd om te reageren. Laat mij niet afschepen met
  zwak, slap of zielig politiek geleuter. Ga voor feiten die ik kan controleren of B en W wel wettelijk handelen.

 5. Als je gewoon er uit gooit wat hier helemaal niets te zoeken heeft,is het misschien helemaal niet nodig om voor onze kinderen bij te bouwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in