Noordwijk – Het landschapspark met speeleiland in Noordwijk Binnen is geopend. In het park staan verschillende speeltoestellen voor de kinderen en er zijn diverse wandelpaden. De speeltuin is enthousiast ontvangen door de kinderen en ouders. 

Gemeente Noordwijk en Holland Rijnland hebben de aanleg van het park mogelijk gemaakt. De speeltuin is ontworpen voor kinderen van 0 tot 12 jaar oud. Er is een klimparcours van bijna 60 meter lang en er zijn verschillende glijbanen. Bij de inrichting is rekening gehouden met de natuur. Zo is er veel water rondom het speeleiland en is er ook veel groen. 

De aanleg van het park heeft lang geduurd, omdat het bestemmingsplan nog aangepast moest worden. De gemeente moet het bestemmingsplan op twee punten corrigeren, waarna de Raad van State een eindoordeel zal geven. 

Foto: Richard van Egmond
Foto: Richard van Egmond
Foto: Richard van Egmond
Foto: Richard van Egmond
Foto: Richard van Egmondv
Foto: Richard van Egmond
Foto: Richard van Egmond
Foto: Richard van Egmond

10 REACTIES

  1. Geweldig ik hoop dat het heel druk word en er veel kinderen er plezier mogen beleven . Het zou leuk zijn als er ook een snack kar zou komen voor een patatje en een eisje en een muziekje niet tehard want ze doen daar Eén midag tukje. En natuurlijk niet met een auto komen want die mensen in die wijk mogen alleen met een auto rijden .ha ha

  2. En nu de vraag, wie gaat het netjes houden. Het is best een groote klus om het allemaal bij te houden. Het ia is niet alleen en grasmaaier die het kan doen. Ik ben benieuwd.

  3. Overigens struikel je normaal gesproken bij de opening/ingebruikname van zo iets groots over de hoogwaardigheid bekleders die hun momentje meepikken maar ik heb in de media nog geen foto’s gezien van een wippende burgemeester of wethouder is er ander beleid ?

  4. Hoe heet de wethouder die zo lang heeft moeten wachten op de uitvoering van zijn plan? En waarom duurde het zolang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in