Lisse – Een meerderheid van de raadscommissie van Lisse is tevreden over het plan voor het bouwen van 44 appartementen op de plek van het voormalig postkantoor aan de Nassaustraat 25. Dat is woensdag gebleken uit de commissie vergadering. De volgende stap in het project is een goedkeuring van de gemeenteraad op 25 april, daarna krijgen inwoners van Lisse 6 weken om het plan in te zien en om erop te reageren.

Cees Ruigrok van Nieuw Lisse heeft aangegeven dat het na 11 jaar wel eens tijd werd dat er gebouwd ging worden. Michel List van de VVD had nog wel wat vragen omtrent het parkeren en de verkeerscirculatie.

Portefeuillehouder wethouder Langeveld geeft aan blij te zijn dat dit plan zo positief wordt ontvangen en zegt dat het parkeren op eigen terrein gaat geschieden en dat er op dit parkeerterrein een slagboom wordt geplaatst. De verkeerscirculatie wordt ook bekeken en er wordt mogelijk eenrichtingsverkeer in de Prins Hendrikstraat ingevoerd. De wethouder geeft aan dat wanneer de raad op 25 april akkoord gaat, het plan 6 weken ter inzage komt te liggen, zodat omwonenden hun zienswijzen (bezwaren) kunnen inbrengen.

Een woordvoerder namens de omwonenden, Pierre Jacobs, wilde inspreken over dit voorstel, maar had zich te laat aangemeld en moest op de publieke tribune plaatsnemen. Hij heeft bij verslaggever Cock Jue aangegeven helemaal niet te spreken te zijn over de houding van de raad en het college. Hij komt op 25 april zeker inspreken en heeft zich inmiddels aangemeld.

1 REACTIE

  1. Heel goed Lisse! En nu doorpakken! Niet zoals gemeente Noordwijk elke keer terugkomen op een besluit, en oever -en nutteloos jereminieren over een besluit!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in