foto's: Fred van der Bent

Noordwijkerhout – Vier jubilarissen bij Toneelvereniging ODI zijn in het zonnetje gezet. Dat gebeurde zaterdagavond, na afloop van de uitvoering van het stuk Oud Speelgoed. Oud-burgemeester Gerrit Goedhart was als ervaringsdeskundige gevraagd de versierselen bij de betreffende leden op te spelden. De jubilarissen: 

Hans en Corrie van Gijlswijk hebben samen meer dan 100 jaar toneelervaring bij ODI. Zij kregen beiden de 50 jarige gouden onderscheiding met ingelegde zirkonia opgespeld. Zij vinden dat nu de jongere generatie aan zet is en blijven zelf meer op de achtergrond. 

Thea Hulsebosch speelde zelf nooit een rol, maar is een kracht achter de schermen. Ze schreef teksten, verzorgde drukwerk en onderhield perscontacten. Zij kreeg de 40-jarige gouden onderscheiding opgespeld. 

Annemieke Hoogeboom startte ruim 40 jaar geleden bij ODI en vertolkte vele rollen. Daarnaast was ze actief achter de schermen, bijvoorbeeld in de leescommissie en als secretaris in het bestuur. Ook zij ontving de  40-jarige gouden onderscheiding uit handen van Gerrit Goedhart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in