Renate en Nick de Mon van Villa Flora ontvingen het eerste exemplaar uit handen van de Hillegomse wethouder Maarten Dijkshoorn. Foto: Corine Zijerveld.

Hillegom – Het Rien van Nunen Genootschap heeft zondagmiddag in Villa Flora de vierde editie van hun magazine Hotel Flora gepresenteerd. Tijdens een talkshow werden bezoekers getrakteerd op verhalen en gedichten die de geschiedenis en huidige identiteit van Hillegom omvatten. Het eerste exemplaar werd door wethouder Maarten Dijkshoorn overhandigd aan Nick en Renate de Mon, die tien jaar geleden Hotel Flora overnamen en het bedrijf een nieuw leven inbliezen.

De talkshow, gehost door Frénk van der Linden en Frenk der Nederlanden, begon met een interview met de lokale trompettist/DJ Jeffrey Parmentier. Vervolgens ontstond er een uitgebreid gesprek over de Hillegomse horecagelegenheden, zowel van vroeger als nu. Ondernemers Nick de Mon van Villa Flora en Boy Hardeman van café De Kleine Beurs deelden hun succesverhalen over het runnen van een café en restaurant in Hillegom.

De band De Filistijnen zorgde voor muziek en bracht een zelfgeschreven lied over het Nutsgebouw. Een quiz met vragen over Hillegom gaf het publiek de kans om exemplaren van Hotel Flora of een boeket gladiolen te winnen.

Hotel Flora is het literair-journalistieke magazine van het Rien van Nunen Genootschap. In dit tijdschrift blikken zij terug op het dorp van hun jeugd en laten zij hun licht schijnen over het Hillegom van nu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in