Noordwijk – In Noordwijk zijn in de nacht van woensdag op donderdag vijf auto’s uitgebrand. Dit gebeurde in de Pieter Bedijnstraat. Mogelijk is de brand aangestoken.

De brandweer werd met spoed gealarmeerd. De vlammen waren groot en konden na enige tijd geheel worden gedoofd. De vijf voertuigen raakten flink beschadigd. Bergingsbedrijven gaan de auto’s bergen. De politie is volgens de gedupeerde op zoek naar camerabeelden, omdat er mogelijk sprake is van brandstichting, schrijft Omroep West. Er wordt technisch onderzoek gedaan door de politie.

Toevoeging: anderhalf uur na de brand in de Pieter Bedijnstraat, werd een zesde autobrand aangetroffen in de W.H van Konijnenburgstraat. Een ruit van de auto was ingeslagen waardoor de politie weer brandstichting vermoedde. Ook deze auto liep flinke schade op.

6 REACTIES

    • Jan, de politie kan dergelijke brandstichtingen niet voor zijn. Hopelijk lukt het de politie wel de daders te vinden en worden die veroordeeld tot het betalen van alle schade, en dat mag wat mij betreft levenslang.

  1. heb al een cam op de parkeerplaats hier nu .. mocht t heterdaad worden hoop k voor de dader dat de politie optijd is….

  2. Laten we zelf ook opletten de politie is hiermee geholpen want kan dit niet alleen oplossen zo realistisch moeten we zijn. Tegen dit soort randdebielen je beschermen dan moet je achter elke voordeur een politieman zetten. Zie je verdachte een situatie direct melden. En deze randdebielen alles laten betalen en veel strenger straffen. En nee ik bedoel dan geen taakstraf!

  3. Een keer door de straten rijden s nachts . Dat is toch niet teveel . Nee s avonds een paarkeer over de boulevard dat kan wel . Ik weet het wel met de ze regering is alles afgeboud . Maar een wijk agent zogenaamd zie je ook Nooit .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in