(Archieffoto Orange Pictures).

Jong Almere City – VV Noordwijk

Voor Noordwijk staat er een uitwedstrijd op het programma in Almere. De mannen van Kees Zethof wisten twee weken geleden eindelijk weer een thuiswedstrijd te winnen, dat was de Noordwijkers niet meer gelukt sinds 23 september 2023. De belofteploeg uit Flevoland bevindt zich momenteel op een 8ste plaats in de brede middenmoot. Twee weken geleden werd er verloren van de Spartaanse beloftes met 2-0. In oktober kwamen de ploegen elkaar voor het eerst tegen, toen bleef het bij een doelpuntloos gelijkspel. De aftrap staat om 15:30 gepland.

FC Lisse – Kozakken Boys

Op Ter Specke staat er een heuse degradatiekraker te wachten. Hekkensluiter Lisse krijgt nummer 16 Kozakken Boys op bezoek. Voor de Lissers zal het voelen als een ultieme kans om nog hoop te houden op een Play-Off plaats (Nummer 16 en 17). Sjaak Polak zag zijn elftal vorige wedstrijd dus diep in blessuretijd een kostbaar punt verliezen op de Duinwetering. Kozakken Boys zal deze kraker ingaan met veel zelfvertrouwen. De Werkendammers pakten zeven punten in de laatste drie wedstrijden, wat dus bijna de helft van de tot nu toe 16 veroverde punten zijn. In Werkendam eerder dit seizoen was Kozakken Boys met 2-0 te sterk voor Lisse, om 14:30 zal Lisse op revanche gaan jagen.

Odin’59 – VVSB

VVSB reist komende zaterdag af naar Heemskerk voor een duel met Odin’59. De Noordwijkerhouters zijn bezig aan een moeizaam 2024, maar wisten afgelopen wedstrijd wel weer eens te winnen van DEM. Voor Odin staat het water eigenlijk al niet eens meer tot aan de lippen maar al ver tot boven het hoofd. De ploeg die de rode lantaarn draagt staat op slechts negen punten, won pas twee wedstrijden dit seizoen en wacht al vier wedstrijden op een doelpunt. In oktober had VVSB al weinig moeite met Odin toen het met 4-0 van de mat werd gespeeld. De wedstrijd begint om 15:00.

Ter Leede – vv Hoogland

In Sassenheim speelt Ter Leede een thuiswedstrijd tegen vv Hoogland. Ter Leede is bezig met een erg wisselvallig seizoen en ze zijn terug te vinden op de zevende plaats op de ranglijst. De laatst gespeelde wedstrijd ging met 2-0 verloren tegen AFC’34. Hoogland wist afgelopen zaterdag wel te winnen van AFC’34. Het inhaalduel werd knap gewonnen in Alkmaar door de nummer 12. Het leverde drie kostbare punten op voor lijfsbehoud. Op 7 oktober was Hoogland met 3-2 te sterk voor Ter Leede, om 15:00 zal de tweede ontmoeting tussen deze twee op de Roodemolen van start gaan.

Purmersteijn – SJC

SJC gaat komende zondag op bezoek in Purmerend. De ploeg heeft wat recht te zetten na een spectaculaire nederlaag tegen hekkensluiter Alphense Boys. Met rust stond er een 4-1 stand op het scorebord, na rust kwam de formatie van IJzendoorn terug tot 4-4, maar zag het in blessuretijd alsnog misgaan, 5-4. De thuisploeg was vrij vorige week, maar wist wel de laatste wedstrijd te winnen met 0-3 bij DHSC. De eerste editie eindige in een 1-1 gelijkspel, om 14:00 trappen de clubs af.

Verder op het programma:

Foreholte – UVS

Stompwijk’92 – RKVV Teylingen

SV Warmundia – MMO

SCPB’22 – SV Hillegom

LSVV’70 – SJC 1

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in