Rowdy van der Putten nam in het belangrijke treffen met Kozakken Boys de 1-0 voor zijn rekening (Archieffoto Orange Pictures)

VV Noordwijk – Kozakken Boys

Voor Noordwijk staat er na twee uitwedstrijden bij de beloftes, weer een thuiswedstrijd op het programma. De Noordwijkers wisten op de Duinwetering pas twee maal te winnen dit gehele seizoen. De nummer dertien van de Tweede Divisie kan streekgenoot FC Lisse wel een goede dienst bewijzen door te winnen van mede-degradatiekandidaat Kozakken Boys. De Werkendammers staan op de een na laatste plek waarmee directe degradatie ook een feit is. Vorige week ging het op meer dan pijnlijke wijze mis tegen jong Almere City voor Kozakken Boys, in de 90ste minuut leek in een spektakelstuk een punt gered maar in de 94ste minuut ging het alsnog mis, 3-4. Eerder dit seizoen in Werkendam won Noordwijk met 1-3. Om 14:30 gaan ze van start op de Duinwetering.

FC Lisse – Quick Boys

Voor FC Lisse volgt in Paasweekend de volgende zware wedstrijd. De Lissers gingen vorige week weinig verrassend onderuit in Spakenburg, maar kwamen dus vooral met de schrik vrij door de nederlaag van Kozakken Boys. Het is de eerste van acht pogingen voor Lisse om Kozakken Boys en Excelsior Maassluis in te halen. Tegenstander Quick Boys is bezig aan het beste seizoen in jaren. De Katwijkers staan derde, haalden de achtste finale van de beker door de Graafschap en NAC te verslaan en wonnen beide Katwijkse derby’s. Toch is de titel ver uit zicht en zal de doelstelling zijn om voor het eerst sinds 2009 boven Katwijk te eindigen, in een jaar dat FC Lisse nog titelverdediger was. In oktober was Quick Boys met 3-0 te sterk, om 14:30 zal Lisse op zoek naar revanche gaan.

VV Staphorst – VVSB

Voor VVSB is het komende zaterdag de eerste van twee uitwedstrijden op rij. De Noordwijkerhouters gingen vorige week weer onderuit en zullen ondertussen echt naar beneden moeten kijken. In Staphorst staat een wedstrijd tegen de nummer 15 (Een eindklassering waarmee je de Play-Offs in moet) op het programma. Met slechts vijf punten meer zal een nederlaag betekenen dat ze langzaam serieus moeten oppassen voor de Play-Offs promotie/degradatie richting de Vierde Divisie. Eerder dit seizoen won VVSB na een spectaculaire slotfase met 3-2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in