foto gemeente Teylingen

Voorhout – Voorhouter Milan Schenk staat bij de Provinciale Statenverkiezingen in maart op plek 6 van de kieslijst van Forum voor Democratie. De partij maakte haar kandidatenlijst woensdag bekend.

Schenk is momenteel fractievoorzitter en enig gemeenteraadslid voor die partij in Teylingen. Aan de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 wilde hij meedoen als Lijst Schenk. Omdat hij verzuimde die naam te laten registreren, nam hij deel met een blanco lijst.

In oktober 2022 sloot Milan Schenk zich aan bij FvD en ging hij in de Teylinger gemeenteraad verder onder die vlag.

 

5 REACTIES

  1. Ik heb op deze jongeman gestemd, nooit kunnen bevroeden dat hij nu voor een partij in de politiek zit waar ik mij absoluut niet mee wil associëren. Er zou een manier moeten zijn dat ik mijn stem om die reden terug kan halen.

    • Zo denk ik ook. Ik zou verboden moeten worden om zomaar als partij te mogen veranderen nadat er verkiezingen zijn geweest! Dit is gewoon kiezersbedrog. Exact hetgene wat FVD altijd schreeuwd over VVD, Groenlinks en D66.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in