Molenweg (willekeurige plek)

Noordwijk – Een inwoner van Noordwijkerhout heeft B & W vragen gesteld naar aanleiding van wat er over bebouwing aan de Molenweg staat in een recent gepubliceerde woningbouwplanlijst. Bij de afzender is het opgevallen dat in het document bij de locatie Molenweg in Noordwijkerhout ‘woningbouw inclusief bedden voor arbeidsmigranten’ staat en dat het gemarkeerd is ‘harde plannen, vooruitgang in proces.’ Omdat belanghebbenden en omwonenden vooraf geen informatie hebben ontvangen hierover, benadrukt de afzender dat dit een “op zijn minst een opmerkelijke en zorgelijke uiting van het college” is.

De afzender vraagt naar wat ‘woningbouw inclusief bedden voor arbeidsmigranten’ en ‘harde plannen, vooruitgang in proces’ volgens het college betekent. Daarbij wordt gevraagd of het een tijdelijke of permanente bouwvoorziening betreft. Tot slot vraagt de afzender hoe en wanneer omwonenden en belanghebbenden over deze plannen worden ingelicht.

1 REACTIE

  1. Hoe een gemeente door desinformatie onrust kan veroorzaken! Het lijkt er vaak op dat de gemeente gaat voor plannen zonder rekening te houden met belanghebbenden. Soms heb ik het idee dat de gemeente ervan uitgaat dat de mensen onder een uil uitgebroed zijn en ze daarom alles maar kunnen maken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in