Voorhout – D66 Teylingen heeft signalen ontvangen dat aanstaande huurders van de sociale huurwoningen in het appartementencomplex ‘Lilium’ in Voorhout al maanden in onzekerheid verkeren. Door vochtproblemen konden woningen op de bovenste etages niet in mei worden opgeleverd.  

De aanstaande huurders voelen zich niet gehoord en de communicatie met woningcorporatie Stek is moeizaam, aldus D66-gemeenteraadslid Ruben Kroeze. Van B&W wil hij weten of zij op de hoogte zijn van de vochtproblemen, de onduidelijkheid over de oplevering en de onzekerheid die dit oplevert bij de aanstaande huurders.

Ook vraagt hij hoe het college van Teylingen zich tot nu toe heeft ingezet om Stek te ondersteunen bij het oplossen van de problemen in het appartementencomplex. 

5 REACTIES

  1. Met die lui is niet te praten misschien wordt het beter met die nieuwe Directeur en dan gouw het personeel her opvoeden .Groeten Raadhuisstraat .

  2. Met Stek aan klachten en gebreken geen gebrek. Hun manieren zijn verkeerd. Laatste jaren niets bijgeleerd. Onder curateel toezicht is het beste, kunnen ze minder verpesten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in