Sassenheim – De Teylinger VVD-fractie maakt zich zorgen over de verkeersveiligheid op de Narcissenlaan in Sassenheim. De partij heeft signalen gekregen van inwoners dat zij overlast ervaren en dat (te) hard rijdend verkeer regelmatig zorgt voor onveilige situaties, vooral sinds de opening van Kindcentrum Het Sterrenwerk.  

Van B&W wil de VVD-fractie weten hoe de stand van zaken is omtrent de herinrichting van de Narcissenlaan en het kruispunt met de Parklaan. Zij vraagt of het college die herinrichting prioriteit kan geven. Daarnaast pleit de partij ervoor strenger op te treden tegen snelheidsovertreders.

Als die handhaving niet lukt wil de VVD op korte termijn maatregelen die de verkeersveiligheid rondom het Sterrenwerk moeten verbeteren.  

3 REACTIES

  1. Niet alleen rondom Sterrenwerk, ook richting de verkeerslichten, de aangegeven snelheid is 30, de meesten rijden harder en sommigen maken het echt te bont vooral s’avonds , ik hoor ze al aankomen racen , gewoon door rood heen….
    Graag dan ook een camera voor de Gladiolenstraat plaatsen en drempels dat zou een stuk schelen, vooral voor die laag liggende ( race) auto’s…..

  2. De oversteekplaats bij de Aldi (oosthoutplein) Oosthoutlaan net zo een veilige oversteek maar niet heus dat reclame bord in de bushalte haalt al het zicht weg, levensgevaarlijk !!!

  3. Ik fiets er ook dagelijks overheen. Het is door de 2 scholen en door het zwembad en de annefrankhove zeker een drukke en belangrijke weg geworden. Vindt het zeker geen gevaarlijke weg maar scherpere controle op 30 zou de veiligheid zeker vergroten en dan denk ik toch aan camera,s en politie controle .iedereen is gebaat bij een veilige narcissenstraat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in