Noordwijk/Noordwijkerhout – Na een ‘nee’ in een eerdere commissievergadering werd de bouw van vier GOM-woningen aan de verlaagde Gooweg toch weer besproken dinsdag tijdens de raadsvergadering. De afwijzing gaat de gemeente Noordwijk meer dan een miljoen kosten, betoogde Hans Knapp (VVD). Er moet namelijk een nieuwe plek voor waterberging komen en het perceel moet in zijn oorspronkelijke staat worden hersteld. De rest van de fracties liet zich niet overdonderen. De raad beslist over dit bestemmingsplan, merkte Koppel (GroenLinks) op.

Het voorstel werd alleen omarmd door de VVD en sneuvelde.

6 REACTIES

  1. Goed zo Louis, die Knapp familie uit kokkerhout is alleen voor hun vriendjes in de weer. Raad van Noordwijk hou je POOT’stijf Die GOM heeft de meeste zichtlijnen in de Bollenstreek om zeep geholpen!!

  2. Zet er een flat neer daar hebben de jongeren ook wat aan er zijn al villa’s zat en het kost de gemeenschap geen miljoen .Maar nee dat is te gewoon all die gewone mensen in een villa wijk die horen daar niet .Ik wil wedden dat er villa’s komen .

  3. Die villa’s gaan er niet komen en die miljoenen schadeclaim die de heer Knapp noemde is onzin, was een soort dreigement om andere partijen mee te krijgen. Jammer dus, ook hierin komt de VVD meer als elite partij alleen te staan.

  4. Er is al een waterberging gemaakt dus er zijn afspraken gemaakt die moeten na gekomen worden dit is ook weer een bewijs dat het een onbetrouwbaar zooitje is
    de gemeente Noordwijk

  5. Die vvd er zal wel aan zijn vriendjes gezegd hebben begin alvast maar komt goed dus niet . Eerst een vergunning en dan pas beginnen dat zijn de regels En de genen die toestemming heeft gegeven zelf laten betalen . He Kees jammer dan .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in