Net als zijn ploeggenoten kwam ook Gyliano van Velzen bij Harkemase Boys niet aan scoren toe bij Harkemase Boys (Archieffoto Orange Pictures)

Noordwijkerhout – VVSB sloot een teleurstellend seizoen af met een uitwedstrijd bij het verre Harkemase Boys. Door twee winstpartijen op rij, ontliep VVSB de nacompetitie waardoor paarsgeel zorgenvrij aan de aftrap verscheen. Voor gastheer Harkemase Boys, dat als winnaar van de 1e periode  de nacompetite om promotie naar de Tweede Divisie nog als toetje in het vooruitzicht heeft, gold hetzelfde.

Dat leverde een gelijkopgaand duel op waarin de kansen voor de thee spaarzaam waren. Op een kletsnat sportpark De Bosk kreeg VVSB via Gyliano van Velzen na een halfuur de beste mogelijkheid. Goalie Feike Spoor voorkwam echter een achterstand voor de thuisploeg met een knappe reactie. Kort voor rust was goalie Lex van Rooijen aan de overzijde belangrijk voor VVSB door een Friese inzet op knappe wijze onschadelijk te maken.

Na de thee was het al snel raak voor de thuisploeg toen de VVSB-defensie het leer in de eigen zestien niet weg kreeg. Mees Gootjes was er vervolgens als de kippen bij om zijn ploeg op een 1-0 voorsprong te schieten. Nadat Thomas Schaap en Mounir Mounji (paal) verzuimd hadden om de gelijkmaker te laten aantekenen, gooide Sven Hazewinkel het duel in de slotfase via twee treffers definitief in het slot.

Door deze 3-0 nederlaag sloot VVSB een zeer wisselvallig seizoen af, waarin het zelfs lang afwachten was of de formatie van Wilfred van Leeuwen de nacompetitie nog zou kunnen ontlopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in