Ian van Otterlo was namens VVSB bij DOVO tot tweemaal toe dicht bij de winnende treffer (Archieffoto: Orange Pictures)

Noordwijkerhout – VVSB heeft de uitwedstrijd tegen Unitas niet weten te winnen. Op bezoek in Gorinchem bleven de Noordwijkerhouters steken op 1-1. Directe concurrent en koploper ADO’20 liep hierdoor uit naar een voorsprong van zeven punten, met nog vier wedstrijden te gaan.

De ploeg van Wilfred van Leeuwen kende een valse start tegen de nummer tien uit de Derde Divisie zondag. Na vijf minuten tekende Helstone voor de 1-0 uit een kopbal. VVSB moest in de achtervolging, met succes: tien minuten voor rust scoorde van Otterlo de 1-1. Beide ploegen gingen aan de thee met deze score.

Na rust kregen de paars-gelen als eerste een goede mogelijkheid om op voorsprong te komen. Spits Jesse van Nieuwkerk kon een voorzet van Lo Fo Sang net niet benutten. Verrassend genoeg was het in het tweede bedrijf niet alleen maar eenrichtingsverkeer voor de Noordwijkerhouters: ook thuisploeg Unitas kreeg een goede kans. VVSB-keeper Ruben Valk werd tot een uiterste redding gedwongen, waardoor alles nog kon in de slotfase. VVSB drong aan, Unitas loerde op de tegenaanval. Echter kwamen beide ploegen niet meer tot scoren, waardoor het duel in een remise eindigde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in