Gyliano van Velzen (rechts) is bij DEM vanaf elfmeter trefzeker voor VVSB (foto Orange Pictures)

Noordwijkerhout – VVSB reisde na de eerste competitiezege van een week eerder tegen DOVO zaterdag af naar Beverwijk om de degens te kruisen met DEM. De als vierde geklasseerde thuisploeg wist haar laatste drie duels in winst om te zetten Met twaalf punten gaapte er voor aanvang een kloof van zeven punten met VVSB. ‘De Bavo’ was hier niet echt van onder de indruk door DEM met 0-2 kansloos te laten.

Met kansen over en weer was het toch VVSB dat via Ian van Otterlo die na een klein halfuur na een uitstekende aanval over de rechtervleugel  met precisie wist af te rukken.(0-1). Even later leek ook de 0-2 in de maak, maar de poeier van Ricardo Kuijvenhoven spatte op de lat uiteen. Met een door DEM gemiste mogelijkheid op de gelijkmaker brak hierna de pauze aan.

VVSB was na de doelwiseling middels een aantal gevaarlijke inzetten dichtbij een tweede treffer, maar omdat deze uitbleef mocht de thuisploeg toch blijven hopen op een resultaat. De  kans hierop werd een stuk minder toen Twan Verswijeren met nog tien minuten te gaan met een rode kaart op zak vroegtijdig mocht inrukken. Uiteindelijk diende er hierna een door Gyliano van Velzen benutte  strafschop aan te pas te komen om de drie punten voor VVSB echt veilig te stellen. Niet veel later keerde VVSB met de tweede zege op rij in de kleedkamer terug.

Door deze overwinning heeft VVSB intussen aansluiting gevonden met de middenmoot en lijkt de weg omhoog, mede gezien het vertoonde spel. ingezet te zijn. Voor VVSB staat volgende week zaterdag het duel tegen hekkensluiter ODIN’59 uit Beverwijk op het programma. Aftrap op De Boekhorst om 15.30 uur.

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in