De ploegen voorafgaand aan de wedstrijd (foto: twitter @VVSBNWhout).

Noordwijkerhout – VVSB is er voor de vijftiende keer dit seizoen in geslaagd om te winnen in de Derde Divisie zondag. Tegen Groene Ster werd het nog spannend maar de Noordwijkerhouters wisten de overwinning over de streep te trekken: 2-3.

In het verre Heerlen dacht heel paars-geel al snel op voorsprong te komen. Na twee minuten scoorde Leroy George, alleen de vlag was omhoog. Twaalf minuten later was de voorsprong er alsnog: rechtsback Fecunda was het eindstation van een lange combinatie. Van Otterloo schoot even later rakelings naast. De Limburgers wilden echter ook laten zien wat ze in huis hadden, met succes. In de 29e minuut was de score weer gelijk, door een eigen goal van Max Ossendrijver. Lang kon de thuisploeg niet van de voorsprong genieten, drie minuten later stond VVSB alweer voor. Leroy George scoorde zijn achttiende goal in de Derde Divisie. Met een voorsprong gingen de Noordwijkerhouters de rust in.

De ploeg van Wilfred van Leeuwen kwam even goed de kleedkamer uit als in: vier minuten na de pauze strafte Ian van Otterloo geklungel achterin bij Groene Ster af en maakte hij de 1-3. Nadat de thuisploeg in de 68e minuut op 2-3 kwamen, door Chefrino Eind, begon het nog te spoken. VVSB hield het hoofd koel en won met 2-3. De bezoekers zagen nummer drie Blauw-Geel verliezen, waardoor de titelrace een 1-tegen-1 gevecht lijkt te gaan worden met ADO’20. De ploeg uit Heemskerk won zelf met 3-0 van OJC Rosmalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in