Bollenstreek – In de lagere regionen van het zaterdagvoetbal haalde het zaterdagteam van VVSB in eigen huis fors uit tegen Blauw Zwart (5-0). Teylingen speelde zich in Leiden bij Roodenburg zo goed als veilig door er via een 1-2 zege met de drie punten aan de haal te gaan.

Voor het al gedegradeerde Van Nispen zit de lijdensweg er in de Derde Klasse bijna op. Op Sportpark Wassenaar had de Zilkse formatie weinig in te brengen tegen Oegstgeest. De 0-4 nederlaag lag daarmee in lijn met de eerdere prestaties dit seizoen van de rood-gele brigade.

VVSB deed daar op sportpark de Boekhorst in dezelfde afdeling nog een schepje bovenop. De bezoekers uit Wassenaar kunnen zich na de 5-0 nederlaag als winnaar van de tweede periode gaan opmaken voor de nacompetitie om promotie. De titelkansen van Blauw Zwart zijn door deze fikse nederlaag echter in rook op gegaan.

Een niveau lager won Teylingen via twee goals van Mike van der Zon na een 1-1 ruststand van gastheer Roodenburg. Op Sportpark Noord bleef het na de thee bij die ene winnende treffer van Van der Zon die hiermee zijn ploeg op de ranglijst in veilige haven loodste.

Warmunda nam op bezoek bij Meerburg een knap puntje mee . De Zoeterwoudse formatie, nog kansrijk in de strijd om de derde periode, nam na een 0-0 ruststand halverwege het tweede bedrijf de leiding. Op aangeven van Kevin van Bentem tekende Sohrab Safi in de slotfase voor de 1-1. Warmunda zal in de twee nog resterende duels nog wel volop aan de bak moeten om de nacompetitie om degradatie naar de Vijfde Klasse te ontlopen.

Het reeds gedegradeerde SJC bleek op bezoek bij Nicolaas Boys niet opgewassen tegen de gastheren. Na een 3-1 ruststand werd het uiteindelijk 6-2. Voor SJC toonden Benji Broekhof en Jarret Glasbergen zich doeltreffend.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in