Noordwijk – De stichting Waarom Weg heeft een brief gestuurd aan de Noordwijkse gemeenteraadsleden, naar eigen zeggen omdat op hun brieven aan B&W geen reactie is gekomen. Eind 2022 verscheen een extern onderzoeksrapport over het handhaven inzake oneigenlijk gebruik van bollengrond door paardenliefhebbers en moestuinders.

Waarom Weg vroeg aan B&W nog niet over te gaan tot handhaving, maar dit rapport eerst te bespreken met de gemeenteraad. De actiegroep was zeer verbaasd te vernemen dat de handhaving weer was gestart, mede omdat was toegezegd dat er eerst gesprekken zouden volgen met de vijf Bollenstreekgemeenten.

Waarom Weg vraagt de raadsleden om B&W te motiveren de handhaving te stoppen en in overleg te gaan met alle belanghebbende partijen en de andere Bollenstreekgemeenten. Pas dan kan een rechtvaardige oplossing komen, aldus Waarom Weg.

2 REACTIES

  1. Wat een gemekker over die paarden weitjes, laat het toch zoals het is, die paar duizenden meters aan bollengrond kan best gemist worden, in Hillegom denken ze er al over na om op bollenland nieuwbouw te realiseren, of zijn die paarden liefhebbers hier de dupe van.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in