Streek – Zaterdag speelt zowel Warmunda als Van Nispen de finale in de nacompetitie om handhaving in de Vierde Klasse. Nadat beide ploegen afgelopen zaterdag respectievelijk ruim over Kickers’69  en De Wherevogels zegevierden, is een nieuwe overwinning voldoende om ook volgend seizoen op het huidige niveau uit te komen.

Na de eclatante 6-1 winst op Kickers’69 reist Warmunda a.s. zaterdag af naar Zoetermeer waar op het terrein van DWO aan de Heuvelweg Simonshaven de tegenstander is. Deze ploeg uit de Hoekse Waard kwam afgelopen seizoen uit in 5D van het District West 2 waarin het als derde eindigde. Simonshaven schakelde afgelopen zaterdag het Haagse Celeritas nipt uit. Aftrap in Zoetemeer om 14.30 uur.

Van Nispen neemt het zaterdag in de finale  in Amsterdam op het terrein van asv DTA Fortius aan de Radioweg op tegen VOP (Voor Ons Plezier). Deze ploeg degradeerde in het seizoen 2022-2023 uit de Vierde Klasse. In de afgelopen jaargang eindigde de Amersfoortse-formatie als tweede achter kampioen ZSC Patria in de Vijfde Klasse D van het district West 1. VOP bereikte de finale door afgelopen zaterdag nipt met 2-1 te winnen van Blauw Wit. Aftrap om 14.30 uur.

Voor zowel Warmunda als Van Nispen geldt dat bij verlies de competitie nog altijd niet afgelopen is. De verliezers van de diverse finaleduels van a.s. zaterdag maken in een volgende ronde uit welke ploeg volgend seizoen alsnog op vierdeklasse niveau uitkomt.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in