Streek – In de lagere regionen van het zaterdagvoetbal waren de ogen zaterdagmiddag vooral gericht op Warmunda. Bij winst op Nicolaas Boys verzekerde de Warmondse formatie zich opnieuw van een seizoen in de Vierde Klasse. Op bezoek in Nieuwveen liet Warmunda er geen gras over groeien. Na voor de thee tweemaal door het houtwerk van een voorsprong te zijn afgehouden zorgde Menno van Noort na de doelwisseling al snel voor de bevrijdende 0-1. Toen Thomas van Kesteren met nog een kwartier te gaan voor de 0-2 tekende was het pleit definitief beslecht. Gescoord werd er hierna niet meer, waardoor Warmunda zich ook volgend seizoen Vierdeklasser mag noemen.

De zaterdagtak van SJC, die al geruime tijd zeker is van degradatie naar de Vijfde Klasse, sloot het seizoen af aan de Lageweg tegen Hazerswoudse Boys. Op deze zonnige zaterdagmiddag rolde er na een 1-1 stand halverwege een ruime 5-2 overwinning uit de bus. Jurriaan van Duijn zette zijn ploeg voor de thee op 1-0. Na de doelwisseling maakten Dandy Steenvoorden, Marc Steenvoorden (2x) en Jarret Glasbergen de goals. Met deze zege namen de zwart-witten op een waardige wijze afscheid van de Vierde Klasse.

Teylingen kon voor haar laatste competitieduel zorgenvrij aantreden bij BSC’68. In Benthuizen werden de punten broederlijk gedeeld (1-1)

Een klasse hoger speelde de zaterdagtak van VVSB op Sportpark De Boekhorst in de Derde Klasdse haar allerlaatste competitieduel in haar bestaan omdat de zondagtak vanaf de volgende voetbaljaargang als zaterdagteam door het voetballeven gaat. Tegen het Zoetermeerse DWO. De goede reeks van de afgelopen weken werd voortgezet via een knappe en zwaarbevochten 1-0 zege.

Een paar kilometer verderop nam het reeds gedegradeerde Van Nispen in eigen huis met een 3-0 overwinning op het eveneens gedegradeerde Alphen afscheid van het seizoen en de Derde Klasse.

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in