Teylingen – Welzijn Teylingen start deze week met de  campagne  “Hé jij daar, kom jij ons versterken”. De organisatie roept jong en oud op voor vrijwillige inzet. Veel mensen of verenigingen in Teylingen kunnen volgens de organisatie wat extra hulp gebruiken.

Er is ruimte voor bestuurlijke ondersteuning bij een vereniging, chauffeurswerk, onderhoudsklusjes bij iemand thuis, gastheer/-vrouw bij een museum, administratieve ondersteuning, PR medewerker bij een project, steunouder zijn voor kinderen, boodschappen doen voor een medebewoner of iemand mee naar buiten nemen voor een wandeling.

Welzijn Teylingen geeft aan dat een vrijwilliger met een uurtje in de week voor iemand het verschil kan maken. Daarnaast geeft de organisatie aan dat vrijwilligerswerk ook een verrijking is voor jezelf. Je leert nieuwe mensen kennen, bent actief bezig en iets goed doen voor een ander voelt ook gewoon goed.

Welzijn Teylingen kijkt graag mee wat bij iemand past en wat deze persoon graag zou willen doen. Zij krijgen dagelijks hulpvragen van bewoners uit Teylingen en koppelen vrijwilligers en bewoners aan elkaar. Dit kan eenmalig zijn, op projectbasis of indien gewenst voor een langere periode. Ook beheren zij de vrijwilligersvacaturebank, waar aanbod van vrijwilligerswerk in Teylingen op te vinden is.

Kijk voor meer informatie op www.vrijwilligteylingen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in