Wethouders economie en EBDB gaan samenwerking aan. Foto: Cock Jue

Bollenstreek – De vijf wethouders economie uit de Duin- en Bollenstreek hebben donderdag een overeenkomst met de Economic Board Duin- en Bollenstreek (EBDB) ondertekend. Met de handtekeningen kan de EBDB beginnen met de missie: het vergroten van de brede welvaart in de regio. De vijf gemeenten zetten via de Economic Board in op het versterken en toekomstbestendig maken van de regionale economie.

Het gaat om samenwerking tussen ondernemingen, onderwijs en overheid. En ook om innovatie, vernieuwing en verduurzaming van de Duin en Bollenstreek. Vooral op het gebied van kennisintensieve bedrijven, gezond toerisme en de bloembollensector.

In het Space Business Innovation Centre in Noordwijk tekenden Kees van der Zwet (Lisse), Jacco Knape (Katwijk), Marlies Volten (Teylingen), Jan van Rijn (Hillegom) en Roberto ter Hark (Noordwijk) voor een bredere welvaart in de streek. Aanwezig bij het ondertekenen waren Marco Beijersbergen (voorzitter Economic Board), Lars Flinkerbusch (directeur Economic Board) en Angelique de Regt (programma manager Uitvoeringsagenda Duin- en Bollenstreek).

3 REACTIES

  1. Tot nog toe beetje kostbare, zweverige en onduidelijke club. Hoop dat nieuwe overeenkomst breed gesteund wordt door bedrijven. Lijkt dat die nog niet
    staan te trappelen van ongeduld.
    Ps verslaggever vraagt goed door.

  2. Ja welvaart voor een bepaalde groep zeker .Wat een wazig verhaal ze verzinnen van alles om in de publiciteit te komen .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in