Streek – Voordat in het weekend van 23 en 24 september de (competitie)bal weer gaat rollen bij de lagere standaardteams uit onze regio, staan er in de voorbereidingsperiode voor deze clubs nog een drietal districtsbekerwedstrijden op het programma. In de eerste ronde daarvan kwamen onze bollenclubs afgelopen zaterdag in actief. Met wisselende resultaten overigens.

Foreholte ging in Zuid Scharwoude op bezoek bij mede tweedeklasser LSVV. In een poule waarin ook de zaterdagtak van Koninklijke HFC en De Dijk uitkomen, rolde er een overduidelijke 4-1 nederlaag uit de bus voor de ploeg van trainer Mario Koswal.

Voor Teylingen was er op bezoek bij het Haagse Duno wel een overwinning weggelegd. Na een 0-1 ruststand klaarde rood-zwart het karwei met 1-3. Melvin van Stijn, Jay Berk en Wesley Ritzen toonden zich trefzeker voor de Roodemolenbewoners.

Warmunda reisde eveneens af naar Den Haag. Bij Houtwijk werden de punten in een doelpuntrijk duel broederlijk gedeeld (4-4). De Warmondse formatie maakte na  de thee de 2-1 achterstand ongedaan. Bij Warmunda namen Thomas van Kesteren (2), Ties van Dam en Kevin van Bentem het kwartet doelpunten voor hun rekening.

Ook Van Nispen kwam goed uit de startblokken. De jeugdige Zilkse formatie versloeg Sportief uit Noorden met 3-0. Op Sportpark Wassenaar maakten Joris Aartman, Daan Jobsen en Sonny van Rooden het trio goals vol.

De zaterdagtak van SJC, komend seizoen uitkomend in de Vijfde Klasse, bleek in Den Haag niet opgewassen tegen RAS. Zwart-wit keerde met een 2-0 nederlaag in Noordwijk terug.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in