Het plan voor de Laan van Rijckevorsel

Lisse – B&W van Lisse leggen drie bestemmingsplannen voor woningbouw voor aan de gemeenteraad. Na vaststelling door de gemeenteraad kan er op deze plekken gestart worden met de bouw van extra woningen.

Er komen 33 koopappartementen aan de Schoolstraat 5-11, inclusief parkeervoorzieningen. Het gaat om 12 middeldure koopwoningen en 21 dure koopappartementen gebouwd. Voor de 12 middeldure woningen kunnen starters een gemeentelijke starterslening aanvragen. De gemeenteraad besluit op 25 mei  over het plan.

Het plan voor de Heereweg 245-249 omvat maximaal 15 koopappartementen, waaronder minimaal vier met een starterslening. De benodigde parkeerplaatsen worden op eigen terrein gemaakt. Ook over dit plan wordt op 25 mei beslist.

Aan de Laan van Rijckevorsel 2-4 zijn plannen voor 28 huurappartementen met een huisartsenpraktijk, inclusief parkeerplaatsen. Het gaat om zeven sociale huurappartementen, 16 appartementen in het middeldure en vijf in het dure huursegment. De verouderde en deels leegstaande bedrijfspanden op het terrein worden gesloopt. De gemeenteraad besluit op 15 juni over het plan.

Heereweg
Schoolstraat

 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in