Voor SJC-trainer Marcel IJzendoorn viel er op bezoek bij WVHEDW voor zijn ploeg geen eer te behalen. (Archieffoto: Orange Pictures).

Noordwijk – Door de nipte 1-0 overwinning van vorig weekend op Hoogland verschafte SJC zich wat meer lucht op de ranglijst. Op bezoek bij WVHEDW, dat zich voorafgaand aan dit duel net onder de beruchte rode streep bevond, kon de Jeroensclub een kloof van vijf punten slaan met deze Amsterdamse tegenstander. Met die uitdaging in het achterhoofd begon de ploeg van Marcel IJzendoorn op sportpark Middenmeeer aan dit belangrijke duel.

Al snel maakte de thuisploeg aan alle Noordwijkse illusies een einde. De 4-0 halverwege sprak al boekdelen, waarna het na de thee een verplicht nummer werd. Al na negen minuten opende Tim Correia het bal door op randje buitenspel voor de 1-0 te tekenen. Binnen twintig minuten stond ook de 2-0 op het sorebord toen een vrije trap in de SJC-zestien niet goed verwerkt kon worden, waarna Jordy Kreeberg de 2-0 binnentikte. SJC kreeg ook hierna geen grip op de tegenstander en dat leidde na ruim een half uur via een lob van Jack van Moerkerk tot een derde Amsterdamse treffer. Na een afgekeurde goal van de thuisploeg maakte Ashraf Azzouzi het kwartet voor WVHEDW nog voor de thee vol (4-0).

Met die tussenstand op het scorebord had het tweede bedrijf net zo goed schriftelijk afgedaan kunnen worden. De thuisploeg vond het wel prima, terwijl SJC wel iets beter in de wedstrijd kwam, maar het echte venijn ontbrak daarbij om er maar enigszins een wedstrijd van te kunnen maken. Dat de thuisploeg tegen het bijzonder matige SJC in de slotfase nog twee treffers aan haar totaal toevoegde bezorgde SJC na negentig minuten een smadelijke 6-0 nederlaag.

SjC speelt dinsdagavond 13 februari een bekerwedstrijd tegen Wippolder en de eerst volgende competitiewedstrijd is 18 februari thuis tegen Hollandia.

 

 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in