Bollenstreek – De zaterdagtak van VVSB zorgde op Sportpark De Boekhorst tegen koploper Aarlanderveen voor een daverende verrassing. De trotse lijstaanvoerder kreeg met 4-2 op de broek.

Van Nispen, inmiddels zeker van degradatie naar de Vierde Klasse, behaalde in eigen huis een 3-2 overwinning tegen Sporting Leiden. De eerste(!) overwinning in het seizoen 2022-2023 zorgde na afloop toch nog voor een glimlach op de gezichten van de Zilkse voetballers.

Het dit seizoen wisselvallig presterende Teylingen sleepte op bezoek bij nummer vier, NSV46, een verdienstelijke 2-2 remise uit het vuur. Een stand die overigens al halverwege was bereikt. Voor de rood-zwarten nam Rick Prange de beide goals voor zijn rekening.

De zaterdagtak van SJC verzette zich tegen de nummer twee van de ranglijst, BSC’68 kranig. De ploeg uit Benthuizen hield de promotiekansen intact door een verdiende 0-2 overwinning. SJC kan zich door deze nederlaag gaan opmaken voor een verblijf in de Vijfde Klasse.

Warmunda en Roodenburg deelden op sportpark Het Overbos de punten (2-2). Stan van Rijn zette de thuisploeg op voorsprong. Na de 1-2 in de 78e minuut was het opnieuw Van Rijn die het net wist te vinden waarmee de puntendeling een feit was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in