Streek – In de lagere regionen van het zaterdagvoetbal viel de meest opvallende uitslag deze middag te noteren in Warmond. Warmunda produceerde tegen hekkensluiter Kickers’69 een zevenklapper.

De zaterdagtak van VVSB behaalde op bezoek bij VV Oegstgeest een zwaarbevochten 1-2 overwinning. De paarsgelen spelen a.s. zaterdag hun laatste duel in de Derde Klasse. Met ingang van het volgende seizoen houd het het team op te bestaan. Op de laatste wedstrijddag komt het Zoetermeers DWO op sportpark De Boekhorst op bezoek.

Van Nispen had op bezoek bij DWO ook dit keer weinig in te brengen. Tegenover de vijf Zoetermeerse treffer wist het Zilker gezelschap alleen de zo spreekwoordelijke eer te redden. Hekkensluiter Van Nispen sluit het seizoen a.s. in eigen huis af met een duel tegen nummer voorlaatst Alphen.

Warmunda behaalde een bijzonder belangrijke overwinning tegen hekkensluiter Kickers’69. Op Het Overbos werd het na een 0-1 achterstand uiteindelijk 7-1 voor de Warmondse formatie. Stan van Rijn toonde zich daarbij driemaal trefzeker. De gebroeders Safi wisten het net ieder eenmaal te vinden. Lorenzo Bito en Menno van Noort maakten de zevenklapper vol. Warmunda bezet nu de negende en daarmee veilige plek.  Winst bij Nicolaas Boys is volgende week op de laatste speeldag voldoende om het vierdeklasserschap veilig te stellen.

Teylingen hield drie belangrijke punten over aan het treffen met Woubrugge. In Sassenheim mochten Dani Hoogkamer en Mike van der Zon zich laten feliciteren (2-0).  Door deze overwinning is Teylingen definitief zorgenvrij. Een extra feestelijk tintje was er op De Roodemolen voor Mark van der Heijden. De verdediger hangt na dit seizoen zijn voetbalschoenen in de wilgen en dat leverde hem na 75 minuten een publiekswissel op.

SJC-zaterdag kon de klus bij LSVV niet klaren. Zwart-wit kwam op zich niet slecht voor de dag in Leiden, maar moest na negentig minuten  toch buigen voor de Leidse studenten (3-1).

 

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in