Foto: Willem Krol

Voorhout – Bram van der Dussen heeft zaterdag uit handen van wethouder Reny Wietsma de Zilveren Barensteel gekregen. De gemeentelijke waardering kreeg de 77-jarige Van der Dussen voor zijn inzet voor de Stichting Vrienden van het Overbosch. De uitreiking vond plaats tijdens het afscheidsfeest van Van der Dussen bij de Hofboerderij op het terrein van het kasteel Keukenhof.

Bram van der Dussen trad in 2013 toe tot het bestuur van Stichting Vrienden van het Overbosch. Sinds 2014 verzorgt hij de volledige financiën van de Stichting Vrienden van het Overbosch. Eind 2022 is hij gestopt met zijn werkzaamheden voor de stichting.

Naast zijn activiteiten voor Stichting Vrienden van het Overbosch zette de heer Van der Dussen zich als penningmeester ook in voor Kunst in het Overbosch en Kunst voor Kids. Daarnaast is hij penningmeester geweest van het Toonkunstkoor Leiden (1990 t/m 2005) en museum de Zwarte Tulp in Lisse (2008 t/m 2011).

De Zilveren Barensteel is een onderscheiding voor mensen (in of buiten Teylingen wonend) die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor één van de drie dorpen van Teylingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in