Noordwijk – In Hotel Huis ter Duin vindt op 29 juni het Zomergala plaats van Lions Club Noordwijk. De opbrengst van deze avond gaat naar twee lokale initiatieven: de aanschaf van een “Rescue Watercraft” voor de Noordwijkse reddingsbrigade en zwemlessen voor de leerlingen tussen twaalf en achttien jaar van de Internationale Schakelklas in Lisse.

Deelnemers aan het Zomergala worden verwelkomd met een drankje op het terras met uitzicht op zee en strand. Daarna kunnen ze genieten van een exclusief driegangendiner met een Italiaanse twist met bijpassende wijnen. Het avondprogramma wordt opgeluisterd door muziek van de coverband Allstars en zang van Pasta e Basta uit Amsterdam.

Tijdens het diner worden een veiling en loterij gehouden met prijzen, zoals een 4-daags arrangement voor twee personen naar de Olympische Spelen 2024 in Parijs en een reis met entree voor twee naar de EK voetbalfinale in Berlijn.

Aanmelden voor het Zomergala van Lions Club Noordwijk kan tot 15 juni en kost 225 euro per persoon. Aanmelden kan per email via [email protected].

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in