Hillegom – Het team Zomerzorg On Tour, bestaande uit Hub Kossen, Bram Kennis, Auke Stieber en Nigel Siebelt, heeft 4646 euro opgehaald door mee te doen met de Carbagerun 2023. In een oude Renault Espace reed het team zijn zesde Carbagerun. Het team legde in totaal 4.640 kilometer af door en ze reden door Nederland, België, Frankrijk, Spanje en Portugal. Ze kregen een euro voor elke gereden kilometer en het opgehaalde bedrag gaat naar het Huis van Tante Trees in Hillegom.

De Carbagerun is een evenement waarbij deelnemers met oude auto’s een vijfdaagse reis door Europa maken. Deelnemende auto’s mogen niet meer kosten dan 500 euro en voertuigen gebouwd na het jaar 2000 zijn verboden. Hoewel snelheid niet het doel is, worden dagelijkse opdrachten gegeven om punten te verdienen. Deelnemers belanden in bizarre situaties en pech onderweg is deel van de ervaring, omdat er geen officiële pechhulp is.

In het radioprogramma Cappuccino sprak presentator Cock Jue met Nigel Siebelt van team Zomerzorg On Tour over de Carbagerun:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in