foto CDA Teylingen

Voorhout – Volgens het CDA Teylingen maken Voorhouters zich zorgen over de ontwikkelingsplannen van de gemeente voor de omgeving van station Voorhout. Daar komen mogelijk woningen. Zaterdag ging het CDA Teylingen ter plekke in gesprek met inwoners.

Alle Voorhouters die langs kwamen, wilden de groenstrook bij het stationsgebied behouden en verfraaien. Woningbouw op deze locatie vonden zij ongewenst. Ook het behoud van de kermis op deze locatie vonden ze belangrijk. Daarnaast werden zorgen geuit over de parkeercapaciteit rond het station, zeker als er woningen bijkomen. Voorkomen moet worden dat treinreizigers in de omliggende wijken gaan parkeren.

Het CDA neemt de opmerkingen van de Voorhouters mee in de gemeenteraad. 

1 REACTIE

  1. Als je dat nou eens zou omdraaien, alle Voorhouters die graag op een centrale plek een betaalbare woning willen, wedden dat er dan veel meer mensen komen dan die paar bezorgde mensen uit de omgeving uit de omgeving. De opmerking dat ‘Voorhouters zich zorgen maken’ klopt natuurlijk niet, een paar omwonenden maken zich zorgen. Dat is te begrijpen, maar doe nou niet alsof heel Voorhout tegen is…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in