Arjan van der Niet, de nieuwe eigenaar van de Albatros in zijn boot

Noordwijk – B&W van Noordwijk zien toch een mogelijkheid de Albatros een vergunning te verlenen om de boottochten voor de Noordwijkse kust te hervatten. Dat schrijft het college aan de gemeenteraad. De Albatros is de oude vlaggetjesboot die al decennialang vaartochtjes maakt langs kust van Noordwijk. Eerder meldde het college dat een ontheffing voor de Albatros niet past in de beleidsnota van het strand, de zogenoemde Strandnota, maar daar nam de raad geen genoegen mee. 

B&W zijn nu bereid maximaal één motorvaartuig toe te laten op het strand. Die ontheffing moet worden gepubliceerd. Mogelijk melden zich ook andere gegadigden om rondvaarten voor de kust te organiseren. Die aanvragen dienen dan afzonderlijk te worden getoetst.

Er moet een eerlijke procedure komen, waarbij de nieuwe eigenaar van de Albatros niet wordt voorgetrokken, aldus B&W.  

6 REACTIES

  1. Door hun opstelling het moeilijk doen over de preses hun gedoe kan je de conclusie trekken dat het toerisme de binding en betrokkenheid uit de verzamelde gemeente regelaars is gesmolten met het vertrek van verblijf toerisme en zimmer met fruhstuck,men maakte regels men haalde steeds meer geld op,men is uit de markt men heeft het niet door dat het sterk verminderen bedrijfs economische omzet het probleem bij regels en parkeer heffing ligt met het steeds minder activiteiten sluitingen en shame locaties.
    De leisure is sterk veranderd dat is zo ,maar het steeds maar opvoeren kosten helpt niet om gemiddelde mensen aan de kust te vermaken maar minder als tien procent geeft uit status op de dure terrassen geld uit,deze selecte groep stapt niet in de boot ,zag jo komen vaarde de laatste jaren zonder subsidie en weinig klandizie zijn doelgroep was verdwenen,de boot zat vroeger vol na jan bas en lange wuls vd lippe,mooi gezicht en spectucalair maar een veranderende smaak ken je niet zo veranderen,bedrijfs economisch zal het moeilijk worden en bij hobby uit oogpunt representatie zal er een soort subsidie moeten worden verstrekt de vlaggetjesboot naar de rem zat er in en jo trots aan het roer jo in iedere glossy en krant soort reclame object noordwijks strand mooie tijden alles gaat voorbij de horeca recreatie is veranderd en gaat nog meer veranderen digitalisering en robottisering doet de rest de helft strandtenten en horeca zal verdwijnen door veranderende gewoontes ten aanzien vrije tijd besteding zie verwachtingen horeca en toekomst,de boot zal overleven met goed bedrijfsplan en modern concept om aan de verwachte wensen te voldoen,het moeilijk doen van gemeente is van alle tijden maar het wordt gecompliceerd,veel sterkte en succes,breng herrinnering en nostalgie terug,chapeau,…

  2. De nieuwe eigennaar moet juist wel worden voorgetrokken de albatros heeft er jaren gevaren en die moet het doen en niemand anders en praat nou niet over eerlijkheid want gun dan die. Mhr v d Niet die vergunning dat is mijn inziens EERLIJK die vergunning hoort bij de. Albatros

  3. De gemeente gaat in deze weer net zo moeilijk doen als destijds met de strandrups die over het strand zou gaan rijden en uiteindelijk is dit ook goed gekomen,ik hoop voor dhr v/d Niet dat dit ook voor hem gaat gebeuren en anders zou ik het in Katwijk proberen.

  4. De gemeente Noordwijk moet eens niet zo moeilijk doen. Het is voor Arjan vd Niet te hopen dat de gemeente Noordwijk hem de vergunning verleent want de Albatros is nostalgie en hoort in Noordwijk voor de kust te varen met een zeer positieve ingestelde Arjan vd Niet als Schipper. Ga ervoor Arjan.

  5. Nou dien maar een fantastisch 7sterren commercieel bedrijfsplan voor gemotoriseerd touristisch zee vermaak voor n ” modaine” badplaats in en deze gemeenteraad zal ongetwijfeld de bobbel in de broek voelen..😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in