Noordwijk – Een fietser is donderdagmiddag ernstig gewond geraakt na een ongeval met een scooterrijder. Het slachtoffer verloor zichtbaar veel bloed en moest met spoed met de ambulance naar het ziekenhuis.

Het ongeluk heeft rond 16:00 plaatsgevonden op de kruising tussen de Gooweg en de Van de Mortelstraat. De scooterrijder is ongedeerd gebleven.

De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval en is op zoek naar getuigen van deze aanrijding. Als u iets heeft gezien, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 en meldt hierbij het registratienummer 2024073624.

2 REACTIES

  1. Het is geen wonder dat dit is gebeurt als het licht van uit nwHout op groen gaat gaat
    Het zelfde licht uit de van de Mortelstraat ook op groen dus die komen elkaar tegen op het fietspad naar de benzine pomp .maar de gene die van de Mortel komt heeft voorrang want die komt van rechts dit is heel verwarrend. De een gaat naar Voorhout op zijn fiets de ander recht door en dan komt er nog een van rechts doe hier wat aan anders gebeuren er nog meer ongelukken .

  2. Wat een etnische profilering zeg! Met een lachende agent op de achtergrond en eentje die op zijn hoofd krabt van ellende. Wat zijn deze mensen GEK! #stopmetpesten. FF kijken of mijn comment integraal wordt overgenomen of dat het gefilterd wordt….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in