De oude situatie op de Vinkenbaan

Warmond – Over het bestemmingsplan Vinkenbaan 2 – 4, dat de bouw van drie GOM-woningen op de plaats van een kassencomplex mogelijk moet maken, zijn twee petities ingeleverd. Omwonenden pleiten voor de bouw van de GOM-woningen, omdat ze stellen dat het nu een rommel is met de oude en vervallen kassen. Ze hopen dat de nieuwbouw zorgt voor een leuke woonwijk.  

De ondertekenaars van de tweede petitie, Breder Warmond, voegen daaraan nog toe dat het verbreden van de Vinkenbaan de verkeersveiligheid ten goede komt. Ook vinden zij meer groen en openheid in het gebied een kwaliteitsverbetering.  

De gemeenteraad buigt zich donderdagavond over het bestemmingsplan.  

De situatie als het bestemmingsplan wordt goedgekeurd

232 REACTIES

 1. Mooi plan!!
  Kleinschalige huizenbouw met oog voor de natuur in dit gebied heeft alleen maar een positief effect.
  De huidige kassen zijn echt geen “sieraad” voor de omgeving en als entree van Warmond!

 2. Het is heel positief dat het voorgestelde plan rekening houdt met de natuur en niet gericht is op commerciële belangen. Het behoud van groene ruimtes en het creëren van een duurzame omgeving zijn belangrijke aspecten om in gedachten te houden, helemaal in ons dorpje!

 3. Er moet heel veel gebouwd worden in Nederland….Elk plan zorgt voor voor- en tegens maar dit prima plan gaat verrommeling tegen en bevorderd de doorstroming dus snel goedkeuren en bouwen!

 4. In deze tijden van woningnood de perfecte uitkomst om zonder verlies van natuur toch extra woonruimte te creëeren.

 5. De oude vervallen kassen hebben geen functie meer. Goed idee om in plaats daarvan nu woningen te bouwen. Gunstige invloed op het dorpsaanzicht.

 6. nu drie huizen in de hogere prijsklasse maar op deze grond kunnen ook 10 of meer woningen in de sociale sector gebouwd worden.

 7. Ik ben voor. Wat mij betreft mogen er ook woningen komen in een lagere prijsklasse.mogelijkheden voor jongeren die op Warmond willen blijven.

 8. Wat zonde om deze kans niet te benutten in deze tijd van woningnood. Die kassen staan te verloederen, uitgelezen plek voor GOM woningen. Een mooie locatie, wie wil dat nou niet!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in