beeld gemeente Noordwijk

Noordwijk – De renovatie van het voormalige politiebureau aan de Noordwijkse Duinwetering start binnenkort. Het pand wordt in ongeveer zes maanden verbouwd en geschikt gemaakt voor de huisvesting van de nieuwe gebruikers.   

Dat zijn politie, Parkeerservice Noordwijk, verschillende gemeentelijke teams en enkele partijen uit  het Sociale Domein: Centrum voor Jeugd en Gezin en Voor Ieder 1.  

Naar verwachting is het gebouw eind september klaar en kan er worden verhuisd naar Duinwetering 101. Op vrijdag 1 november zal het pand feestelijk in gebruik worden genomen.  

 

7 REACTIES

  1. Wel goed de bonnetjes bewaren dit keer, gemeente Noordwijk! Instrueer de penningmeesters in het gemeentehuis goed!

  2. De gemeente heeft de instelling eerst moeten alle hardwerkende ambtenaren goed ondergebracht worden.Wat deze renovatie werkelijk gaat kosten is onbekend.Maar aan de verloedering van de boulevard wordt geen cent aan uitgegeven en moeite gedaan om de bewoners en de toeristen na al jaren wachten,eens te komen met een creatieve oplossing maakt van de bouw put een aantrekkelijk aangezicht..Daar is geld voor of haalt het uit de vele geld potjes die er zijn.

    • De blvd wat niet mooi is is particulier bezit. Of vind je dat deze bende met belastinggeld moet worden opgeknapt? Mooi is dat. Het enige waar je de gemeente wel op kunt aanspreken is dat het te voorzien was dit zou falen, verkoop van Schuitengat, sloop Roodkapje en verkoop extra pad langs het plein. Ze hadden er een clausule met een termijn aan moeten hangen en voorwaarden tot opleveren. Dit had deze (laag opgeleide) zelfs bedacht. Ze hebben niets geleerd van vd Putte…ze wilden te graag achter de grote jongens aanlopen.. dat heet ook wel minderwaardigheidscomplex.

  3. Een deel van dit pand kan wellicht ingericht worden tot een nieuwe raadszaal. De huidige te kleine “nieuwe” raadszaal op de begane grond aan de Voorstraat kan dan ingericht worden om de verschillende gemeentelijke teams te huisvesten. Scheelt heel veel centjes als er geen raadszaal in de gemeentelijke tuin hoeft te worden gebouwd. Dus een win-win situatie!

  4. Eaar zijn de bonnen . Wat gaat dit weer losten of mogen wij dat ook niet weten . Openheid dat stat toch bij jullie in het vaandel. Dus niet !!

  5. De gemeenteraad vergadert sinds geruime tijd al in het mooiste gemeentehuis en centrum van de gemeente Noordwijk, nl. in Noordwijkerhout. Houden zo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in