Noordwijk – De politie heeft zondagavond bij een verkeerscontrole in Noordwijk een automobilist aangehouden. Hij bleek onder invloed van drugs. In totaal werden aan de Duinwetering 25 personenauto’s en zes scooters gecontroleerd op verlichting, de staat van de voertuigen en op het rijden onder invloed. Voor scooters was er een rollerbank.  

De oogst: 

1 bekeuring voor niet voldoen aan volgteken

2 x niet werkende verlichting 

4 x bestuurder geen rijbewijs bij zich  

1 x rijden zonder rijbewijs scooter 

3 x opgevoerde scooter, hoogst gemeten snelheid 68 km/uur 

1 x rijden onder invloed van drugs 

 

4 REACTIES

  1. Dit moet veel vaker gebeuren zulke controles. Er komen steeds meer verkeershufters op de weg. En ook die dikke banden fietsen aan banden. Vanaf 16 jaar een scooterrijbewijs halen en dan een NIET op gevoerde fiets kopen. Ik zie kinderen van 12,13 jaar door de straat en op fietspaden met zo’n ding scheuren. Hoe kan je als ouders dit toestaan? Ook aan die bakfietsen is het een en ander mis. Als ik ouders met een paar kinderen in die bak zie scheuren dan denk ik alles wel goed in de bovenkamer.

  2. En nu een keer snelheid meten want ze denken dat ze allemaal verstappen zijn 30 km de meeste kunnen niet lezen van de 10 rijden er 9 te hard

  3. Poe poe, iemand bekeuren omdat hij of zij geen rijbewijs bij zich heeft. Vette overtreding hoor. Alles gaat digitaal, als ze je naam indrukken komt je rijbewijs zo bij ze in beeld. Dus typisch voorbeeld van een zinloze bekeuring.
    En aan B Randing: beetje verzuurd? Moeders met bakfietsen, jongeren met fatbikes, niemand doet het goed. Blijf vooral binnen, dicht bij de geraniums, die zullen u vast niet bijten….

  4. R
    Je mag persoonlik worden maar vermeld je gewone naam. Dat durf je schijnbaar niet. Ik heb alleen doorgegeven wat ik op de weg ziet gebeuren, Als ouderen op de fiets ben je niet zo snel meer, en kwetsbaar. Als je dan dit soort weggebruikers de raarste manieren op die fietsen ziet maneuvreren dan schrik je je woon de pleuris. Ik ben echt niet de enige die over dit soort gedrag klaagt. De meeste van die fietsen zijn allemaal opgevoerd. Als je een standaard elektrische fiets koopt is deze afgesteld op 25 km max. En trouwens een opgevoerde fiets wordt door de verzekeraars NIET GEACSEPTEERD. Ze zullen je maar aanrijden!! En of ik achter de geraniums ga zitten maak ik zelf wel uit Erretje. Je voelt je zeker aangesproken!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in